tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kauteen 2011 valmistautuminen

Kautta suunnitellessa mielessä oli edellisen kauden viimeisen kilpailun hyvä menestys ennen teknistä ongelmaa. Budjetti on vähän parempi kuin edelliseen kauteen lähdettäessä. Paremman taloudellisen tilanteen päätin käyttää hommaamalla parempia renkaita, osallistumalla MP-tuen rata-ajokurssille ja treenaamalla enemmän. Kausi menisi vanhalla tutulla gixxerillä, johon päivitin eteen sopivammat jouset ja Bitubon KFork sarjan. Katteet saivat uutta maalia pintaan ja kuljetuskalusto päivittyi uudella isommalla kärryllä.

Talvella tuli myös suunniteltua Enduranceen osallistumista mikäli sellainen järjestettäisiin. Tiimikaveriksi enduranceen löytyi helposti edellisellä kaudella kilpailuista tutuksi tullut Tero Tourunen. Jonkun verran yritin myös muita innostaa enduranceen osallistumiseen ja siitä huolimatta HelRC sai ennakkoilmoittautumisia tarpeeksi kilpailun järjestämiseksi.

Endurancen lisäksi oli suunnitelmissa ajaa koko YCC kausi ja mahdollisesti yksi Superbike B kilpailu. Tuloksellisena tavoitteena saada pisteitä jokkis kilpailuista ja mahdollisesti sijoittua viiden parhaan joukkoon. Mikäli kaikki menisi hyvin voisi jostain sadekilpailusta yrittää sijoitusta palkintopallille. Endurancessa tavoitteena maaliin pääsy.

Kuntoharjoittelua talvella oli tarkoitus lisätä, mutta tämä jäi vain suunnitteluasteelle. Talven treeninä toimi kuitenkin kuntopyörällä ajaminen ja polttopuiden tekeminen. Oman ajokunnon riittävyys ennen kevään ensimmäisiä treenejä oli arvoitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti